Göra något för världen!


Hur förändrar jag världen? Ofta är den bekvämaste lösningen att få någon annan att göra det.
Köp en tröja och vi kompenserar genom att planterar ett träd i en före detta regnskog på behagligt avstånd från just dig. Ett erbjudande likt många svårt att stå emot, vi kan fortsätta leva med ett rent samvete.

Vi tycker att det är tid att ta tag i det egentliga problemet! Det är väll inte andras regnskog som måste ses över? Det är vårat beteende!
Vår längtan är att få använda det vi brinner för - second handmode, inredning och skapande och genom det engagemanget sätta fokus på mission, miljö och ett bättre liv för människor
som har det svårt.Vi har öppnat en egen liten avdelning på den stora secondhandbutiken på Solåsen i Jönköping.En butik som drivs av Erikshjälpen och Pingst Jönköping tillsammans.Hos oss hittar du trendiga kläder, skor, väskor och accessoarer, speciellt utvalda för dig som gillar vintage-mode!

Pengarna från försäljningen i avdelning går till ett skolbygge i Sudan.
Läs mer:  sudanskola.blogspot.com
Men framför är du med och ändra på vad det är som vi konsumerar!

Du behövs i vårt arbete.
Vare sig du gillar kläder, inredning, vill göra en medmänsklig gärning, eller bara vill vara med och ha en trevlig stund så är du riktigt välkommen.

Vi arbetar på Mån, Tis och Fre - dagar. Vi brukar hålla på någon timme eller så och fika lite tillsammans. Det är mycket trevligt.
Det funkar så att man har en tid i veckan som man skriver upp sig på, och så försöker man komma dit då eller byta med någon av sina vänner.

Så dra med dig dina vänner och var med och förändra världen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar